De lente heeft zich de afgelopen week heel even laten zien.
Wat was dat fijn!
Omdat ze nu weer even weg is, maken we het binnen gezellig met een kopje thee en wat lekkers.
Chocolademuffins met kokos.
Het recept voor de chocolade muffins:
voor 12 stuks
75 g boter
75 g melkchocolade
80 g bruine basterdsuiker
2 eieren, licht geklopt
60 g zelfrijzend bakmeel
kokos
aardbeienjam
Verwarm de oven voor op 160 C.
Smelt de boter met de chocolade.
Meng er de suiker en de eieren door.
Meng het bakmeel erdoor.
Doe het mengsel in de muffinvormpjes of in een ingevet muffinbakblik.
Bak de muffins 20-25 minuten.
Laat ze afkoelen op een rooster.
Maak van papier een stersjabloon.
Als de muffins afgekoeld zijn leg je het sjabloon op de muffin.
Met een theelepel verdeel je de jam in de vorm van de ster.
Strooi vervolgens de kokos er overheen.
Haal het sjabloon weg en je hebt een mooie witte ster van kokos.
Ik wens je een mooi weekend!
voor 12 stuks
75 g boter
75 g melkchocolade
80 g bruine basterdsuiker
2 eieren, licht geklopt
60 g zelfrijzend bakmeel
kokos
aardbeienjam
Verwarm de oven voor op 160 C.
Smelt de boter met de chocolade.
Meng er de suiker en de eieren door.
Meng het bakmeel erdoor.
Doe het mengsel in de muffinvormpjes of in een ingevet muffinbakblik.
Bak de muffins 20-25 minuten.
Laat ze afkoelen op een rooster.
Maak van papier een stersjabloon.
Als de muffins afgekoeld zijn leg je het sjabloon op de muffin.
Met een theelepel verdeel je de jam in de vorm van de ster.
Strooi vervolgens de kokos er overheen.
Haal het sjabloon weg en je hebt een mooie witte ster van kokos.
Ik wens je een mooi weekend!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten